Barbu Denisa - Bine ati venit pe situl meu!
Despre mine
Pozele mele
Contact
Pe mine ma cheama Barbu Denisa Teodora si m-am nascut in Bucuresti intr-o sambata ploioasa de septembrie iar despre asta din batrani se spune ca aduce noroc in viata.

In zodiacul european sunt balanta, in cel chinezesc sunt mistret iar in cel floral orhidee.

Imi place foarte mult sa recit poezii, sa dansez si sa cant. Am invatat cateva strofe din Luceafarul, Gazel, Revedere, Miorita, Gandacelul, Zdreanta, toate cantecelele din "Cutiuta muzicala" iar pentru Sarbatorile de iarna: Mos Denisa Barbu la fotograf Craciun, O brad frumos, Steaua, Astazi s-a nascut Hristos, Sorcova. Imi plac desenele animate cu Barbie, iar primul film pe care l-am vazut a fost Veronica.

La dans ma pregatesc la gradinita cu Miss Geanina de doua ori pe saptamana, tot aici am invatat sa vorbesc in limba engleza de la Miss Elena iar prietenii mei cei mai dragi sunt Sabin, Luca si Maria.

Vreau sa fiu mare vedeta

La inceputul lunii Ianuarie 2007 am fost la preselectie la Antena 1 pentru emisiunea "Vreau sa fiu mare vedeta" unde am fost remarcata de D-na Monica Mihai care a inventat un rol special pentru mine de "mascota a emisiunii". Sunt fericita pe platoul de filmare, ma simt Denisa Barbu la Vreau sa fiu Vedeta la Antena1 ca-ntr-o familie alaturi de toti cei care realizeaza aceasta emisiune. II iubesc pe Roxana Ionescu, Ovidiu Cuncea si sunt indragostita de Laurentiu Duta.

In timpul liber (cand nu sunt la gradinita sau filmari) imi place sa merg in Oraselul Copiilor sa ma dau in "gargarite", in "lanturi" si sa ma tamponez cu "masinutele".

Denisa Barbu
Denisa Barbu
Portofoliu Denisa